Let's decide to be the architects, the masters of our fate.

Dette blir det første outfit bilde/ fortelle om hva som har skjedd siden sist innlegg i januar.

Januar var bra i 4 dager før jeg fikk skikkelig influensa, som aldri tok slutt. Var sykemeldt en uke, og dermed ble min ? starte bra med trening med en gang? lagt på is.

Mye annet har også skjedd. En av mine bestevenninner Ajsel har fått en liten jente, og hun er helt nydelig. Super stolt "tante" Lene.

Jeg har sett kjempe mange bra filmer både hjemme i stua og på kino. Tenker jeg skal få skrevet noen anmeldelser i kveld. Har så mye bra å dele med dere.
Forrige uke var en litt rar uke, da jeg fikk nyheter om at en venn hadde død, og samtidig fikk jeg beskjed om at en jeg har ventet på kommer hjem til Norge 31.januar. weee.. Jeg var kjempe trist og veldig glad på en og samme gang. Livet gir deg utfordringer noen ganger og man må bare komme seg igjennom de.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra begravelse på Hvaler og skal nå videre til Ikea for å kjøpe trekk til sofaen og bestemme meg helt for hva slags seng jeg vil ha. For dere :JEG FLYTTER OM 1 UKE!!! Whooop whoop. Jeg skal komme sterkere tilbake med blogging når flyttingen er over og jeg har kommet meg inn i daglige rutiner igjen. Håper dere får en flott helg og kos dere masse
3 kommentarer

Kos deg i helga :)

- Legg meg gjerne til som venn :)

margrete

28.01.2012 kl.08:33

love love love :)

fint outfit

filmguru

28.01.2012 kl.12:02

margrete: thanks :)

Skriv en ny kommentar

hits