Hello


Helgen har gått i ett med rødvin, god mat og hysteriske morsomme samtaler. Det å være sammen med mennesker som får deg til å le å føle deg på topp hele tiden er virkelig en fantastisk følelse. På fredag var jeg på middag hjemme hos venner, og stemningen var på topp. Den var faktisk så bra at vi like så greit forsatte helt til søndagen. ;)

Lørdagen var en helt syk kveld.  Jeg og en kompis var på bar til bar rundt og det ender jo aldri bra, eller denne gangen gjorde det faktisk det. Vi fikk i oss mengder alkohol, klarte å få tak i nattmat og begge kom seg vel hjem. Good job us!

I går var jeg i familiebursdag, også tok jeg turen ut etterpå til Café Laundromat. Love that place. Det er så koselig der, og ikke minst har de et fantastisk utvalg av øl. Herlig avslutning på helgen:D

Formen i dag er på topp, og jeg er "happy as a clam." Har litt dårlig samvittighet for at jeg har droppet bloggingen i helgen, men har hatt det så gøy så da får man bare leve med det. Gleder meg til mandagskos foran tv i kveld, og godt selskap.

Starter denne uka med en av mine favoritter sanger fortiden.

Ryan Leslie ft. Jasmine Villegas - Hello 

<param

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits