Live with no regrets

Livet mitt for tiden er veldig spennende for meg personlig, men ikke spesielt for denne bloggen kanskje. Da jeg bestemte meg for at dette skulle gå fra å være en filmblogg til å bli en mote/hverdagsblogg så satte jeg klare regler for hva dette skulle innebære. Nesten litt rart, men når jeg er på mitt lykkeligste så går bloggen dårlig. Tror dette er mest fordi jeg ikke har så mye tid til overs, også er det visse ting jeg ikke vil eller kan dele med mine lesere.

Privatliv er viktig for meg, og jeg føler at jeg egentlig aldri har sagt så mye om selv, men siden dere ikke spør så tenker jeg at dere skjønner det. Hvis jeg en dag vil dele noe med dere så blir det sikkert bra det også, men enn så lenge så holder jeg noe for meg selv.

Jeg føler at bloggen går litt av seg selv i perioder der jeg ikke har tid fordi jeg lever faktisk et liv utenfor bloggsfæren, og nyter det! Jeg vil heller skape minner, som man ikke nødvendigvis behøver å ta bilder av eller dokumentere for hele verden. Det er disse minnene jeg verdsetter mest.

Jeg er utrolig glad i å blogge, og syns det er så koselig med tilbakemeldinger fra leserne mine, og jeg syns det er kjempe stas at jeg har fått en del faste som titter innom hver dag. Det er disse jeg ikke vil skuffe, men samtidig vil jeg leve litt også. Livet er til for å leves, men jeg skal selvfølgelig bli flinkere til å oppdatere mitt lille blogg barn også.
Vil bare sånn på tampen av kvelden minne dere på at Nelly konkurransen avsluttes i kveld, og vinnerne vil bli kontaktet i morgen.

Det skjønneste dikt er livet - det som leves mens det diktes.
Henri Frédéric Amiel
5 kommentarer

Åååååååå, Dødsfint bilde ♥

Rikke :)

26.10.2011 kl.23:20

Fantastisk fint bilde! :)

Luisa

27.10.2011 kl.08:20

Syns du har en veldig fin blogg, og det vises at du deler det du ønsker med oss, og det syns jeg er bra! Jeg er heller ikke slik som forteller alt jeg gjør og tar bilder overalt for å vise på bloggen, jeg viser det jeg ønsker å vise selv. Utrolig fint bilde, fikk meg til å savne sommeren en smule, rettere sagt et helt brød!

Lena

27.10.2011 kl.13:40

Fint!

filmguru

30.10.2011 kl.20:11

Anne Maren It's my life, let : ååå tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

hits