En liten innrømmelse

Har jeg vært dårlig på bloggfronten i det siste, vil ikke akkurat si det, men siden det ikke skjer noe spennende i hverdagen min fortiden så bombardere jeg dere med New York tips. Håper dere syns dette er greit, og dere må gjerne komme med forsalg hvis det er noe spesielt dere vil lese om fra turen min. Sitter med så mange inntrykk og ikke minst bilder, så spør i vei.

Kom tilbake fra ferie med så utrolig mye arbeid som ventet meg på jobben, og det å ha et interessant liv samtidig som man jobber fulltid, er rett og slett umulig. Så de fleste skjønner vel at tiden ikke helt strekker til. Forgive me??  Og ikke minst har jeg vært i en jetlag koma i nesten en uke nå, men merker det begynner å gå over nå. Kan ikke huske sist gang jeg har hatt slike søvnproblemer.

I dag begynner forresten første trenings økt på nesten 2 uker. Kan ikke skjønne at jeg har latt det gå så lang tid siden sist, men i dag skal jeg gjøre noe med det. Jeg som alltid har vært så flink til å trene, men siden 22. juli har jeg rett og slett mistet litt treningsgnisten, men nå dere skal jeg få den tilbake.
2 kommentarer

Luisa

25.08.2011 kl.19:11

NY innlegg er gøy :) Men syns det er veldig vanskelig å si hva jeg vil lese om :p Håper du finner treningslysten og blogglysten!

filmguru

25.08.2011 kl.19:26

Luisa: Blogglysten er alltid der, men syns det er greit å vite at folk liker å lese om det jeg skriver.

Skriv en ny kommentar

hits