Norge er et folk som elsker, ikke hater!

Fire lange, vonde og ufattelige dager har passert siden de grufulle angrepene på regjeringskvartalet og Utøya. Jeg er glad for at det er mennesker i Oslos gater igjen. Vi har bevist for en hel verden at vi er samlet og ingen skal få ta fra oss det dyrebare vi har som enkeltmennesker og nasjon.Jeg føler jeg har det mye bedre i dag. I går var jeg samlet sammen med venner og familie i rosetoget på Rådhusplassen. Så utrolig mye varme og kjærlighet har jeg aldri følt før. Jeg var ikke redd lenger , fordi jeg vet nå at vi alle er det, men vi skal komme oss igjennom dette sammen. Jeg setter så stor pris på alle som har hjulpet meg gjennom de siste dagene.  Det at jeg har fått snakket med mange mennesker og delt mine erfaringer har hjulpet meg et steg videre. Jeg setter så utrolig stor pris på alle i livet mitt som har strekt ut en hjelpende hånd til meg og sagt : Lene ikke la noen knekke deg.

Jeg var med på noe av det mest fantastiske i hele mitt liv i går sammen med 200.000 andre mennesker i Oslo. Dette er den dagen som alltid vil bli husket som da Norge reiste seg og viste verden at vi er et folk som gjennom kjærlighet kan overvinne alt.

Vi har tatt tilbake Norge, Oslo og vårt liv.

 

Så mye mennesker, så mye kjærlighet

 

Jeg vil også rette all min stolthet mot regjering og spesielt Jens Stoltenberg. Jeg er stolt over at du leder landet vårt og representere Norge på en så fantastisk måte. Den omsorgen og kjærligheten du viser oss alle er rørende.

"Ondskap kan drepe et menneske, men aldri beseire et helt folk" Jens StoltenbergDet jeg kommer til å ta med meg fra denne dagen spesielt godt er da vi alle sang stille og rolig «Ja, vi elsker dette landet» og løftet våre roser høyt opp mot himmelen. Jeg ble så rørt. Dette var en nydelig markering til minne om ofrene etter Utøya-massakren og Oslo-bomben.
Dere som ikke lenger er med oss, vil alltid være i våre hjerter og ikke minst sinn.

Dette var det siste bilde jeg tok i går. Dette sier vel egentlig alt!

7 kommentarer

G U N N N I S

27.07.2011 kl.10:09

Ja, Norgeer et folk som elsker! .. Det ser en veldig på disse bildene, hadde ikke elsket så hadde ingen møtt opp! Det er fremdeles uvirkelig og forferdelig det som har skjedd! .. men vi mennesker holder sammen <3

dagensoutfit

27.07.2011 kl.12:24

å, er så lei meg for at jeg ikke får sett dette med egne øyne :(

Luisa

27.07.2011 kl.17:41

Så nydelig! Norge er virkelig fullt av kjærlighet, og det er godt <3

filmguru

27.07.2011 kl.18:36

dagensoutfit:Det skjønner jeg, men du får gjenoppleve det gjennom meg da. Skal legge ut bilder etterpå at min rose vandring i Oslo i går. Hele byen er dekorert med roser. Så rørende, fantastisk og varmende.

filmguru

27.07.2011 kl.18:37

Luisa: Kjærlighet og samhold er svaret på alt.

filmguru

27.07.2011 kl.18:37

Gunn Kristin: <3

Elin

28.07.2011 kl.14:41

Det er forferdelig grusomt og trist det som har skjedd. Jeg så det på tv fra Oslo, var vakkert å se på rosetoget fra Oslo. Det viser at Norge bryr seg om hverandre da noe slikt skjer. Det er viktig i en slik stund. Stoltenberg er en flink mann, ja:)

Skriv en ny kommentar

hits