You got to believe in something


"Når èn mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen"Det eneste jeg tenker er at ingen skal få skremme meg, men akkurat nå syns jeg det er litt vanskelig. Dette er en dag ingen av oss vil glemme. Vi må se fremover og ta godt vare på hverandre og dem vi er glad i. Sammen er vi sterke, sammen skal vi trøste og gi hverandre det støtten den enkelt trenger.

Jeg tok turen til Oslo i dag.Det var den vanskeligste turen jeg noen gang har tatt inn til oslo.  Det var utrolig vanskelig, sørgelig og ikke minst krevende. Vi la blomster ved domkirken og det raknet helt for meg. For et monster som har gjort dette mot oss alle, vi skal ikke la han vinne! Hans tanker og handlinger skal ikke ta overhånd på det vi tror på og vår kjærlighet til hverandre og landet vårt. Vi skal kjempe videre for alt det flotte Norge står for. Vi må holde rundt hverandre og hjelpe hverandre gjennom denne harde tiden.

Jeg var rett og slett motvillig til å gå oppover mot Grubbegata, men mamma fikk overtalt meg. Følte at bena mine ikke ville gå oppover, og spesielt  ikke mot Akersgata der jeg var under eksplosjonen. Det var helt forferdelige å se mot VG huset og  ødeleggelsene. Jeg følte jeg fikk ut litt redsel og sorg, men fortsatt sitter dette så dypt i meg.


Jeg kan fortsatt ikke helt forstå at jeg stod her. Det føles ut som jeg ikke helt var tilstedet, mens kroppen min sier at det var du Lene.

Dette var det eneste bilde jeg tok i dag .Dette er et sted som bringer fram utrolig mye vonde minner for meg. Det å se mot VG huset og gjenoppleve det jeg var med på vil for alltid være med meg.

Jeg sitter konstant og tenker på ungdommen og hva de måtte gå igjennom, og ikke minst det de måtte ha følt da dette skjedde. Tenker på deres pårørende, og ikke minst tenker jeg masse på de som ikke er hos oss lenger.

I morgen tror jeg blir en hard dag, men også godt å møte venner, kjente og resten av Oslo i fakkeltog. Uansett hvor redd jeg fortsatt er, så er det utrolig viktig å vise sympati, kjærlighet, og forståelse.  Vise at vi bryr oss, at vi er et folk som elsker hverandre, og landet vi bor i. Ingen skal få ta fra oss dette! Jeg oppfordrer alle i Oslo området til å ta turen til Rådhusplassen i morgen kl 18:00 for å gå i tog med resten av befolkningen.

 

 

8 kommentarer

juneveronicaaa

24.07.2011 kl.20:45

dette er så grusomt..

Irene

24.07.2011 kl.20:54

Det er helt ubegripelig :(

Merete Leknesund

24.07.2011 kl.21:29

Syns det er sykt at noen vil andre så vondt!

Victoria Sandvik

24.07.2011 kl.21:47

Det er helt forferdelig det som har skjedd...

Luisa

24.07.2011 kl.23:37

<3 <3 <3

Hanna Svardal

25.07.2011 kl.09:50

Det er så utrolig trist :/

Ida therese

25.07.2011 kl.16:56

Det er så bra at vi kan holde sammen og ikke begynne med terror tilbake

filmguru

27.07.2011 kl.00:23

Ida therese: Det er jeg veldig enig i :)

Skriv en ny kommentar

hits