Den mørkeste dagen i mitt liv. Min historie

Jeg var i mellom VG huset og Regjeringskvartalet (høyblokken) da bomben eksploderte.

Ingen skal få skremme meg fra å fortelle dere det jeg har vært med på.

Jeg jobber på Obos og stemplet meg ut nærmere kvart over 3. Obos ligger rett ved siden av Regjeringskvartalet og jeg går forbi høyblokken hver dag.
Da jeg nærmete meg VG huset og buss holdeplassen så eksploderte alle vinduene ved VG huset rett ved siden av meg. Lyden er noe av det høyeste jeg har hørt. Jeg så en dame bli kastet bort over. Og jeg ble kastet til side. Jeg ser bak meg altså på høyblokka i Regjeringskvartalet og det kommer en enorm røyksky mot meg.

Her stod jeg, ved buss holdeplassenDet eneste jeg følte var glass i lufta og jeg tar med meg en jente som bare står der helt paralysert, og vi løper mot lille grensen. Merker det piper i ørene mine og det eneste jeg tenker på er å ringe hjem til foreldrene mine om at det har vært et angrep, jeg er ok, men er midt i angrepet.  Jeg klarer ikke ringe fordi jeg skjelver så en dame kommer bort og hjelper meg. Jeg ringer til min kjære Marius og hører om han er ok, han var heldigvis hjemme og han var ok.. Det viktigste er at han hadde det bra.

Jeg står uten for Gina Tricot da det kommer en folkemengde løpende og skrikene mot meg. Jeg tenker kommer det noen etter oss så jeg løper og prøver å finne et sted å gjemme meg. Men løper heller fort som vinden ned mot Oslo domkirke, På  vei ned tråkker jeg i glasskår hele veien helt ned til glassmagasinet. Jeg ringer til flere mennesker jeg kjenner og finner ut at min venninne Ajsel er rett ved Kirkeristen.

Vi kommer oss fort ned mot Oslo S, jeg var helt i transe og når jeg beskriver denne hendelsen for dere er jeg  i sjokk. Det føles ut som et forferdelig mareritt.

Jeg ville unngå Oslo S og alle bygninger så løper mot sjøsiden ved operaen hopper på 81 bussen setter meg ned på bussen sammen med Ajsel og hyler ut. Min beste vennine som er i USA får tak i meg via facebook chat og ja jeg hadde englevakt i dag, og det at jeg er i god behold er et under.

Jeg er dypt rystet og jeg er redd. Redd for alle der ute, redd for at jeg må inn til Oslo igjen, redd for å gå forbi VG huset på vei til jobben. Jeg tenker så mye på alle som har mistet noen i dag både i Oslo og på Utøya.


DET ER NÅ VI MÅ HOLDE SAMMEN! La dette gjøre oss sterke og si til alle der ute at Vi som bor i dette landet og ikke minst Oslo står sammen og vi skal ikke knekkes. Ingen skal få skremme oss til taushet.

 

20 kommentarer

Herregud <3 Du har hatt litt av en dag, jeg vil si værre enn de fleste av oss! Enda godt at det gikk bra med deg!

thelasthuman

23.07.2011 kl.01:05

shit da! så VELDIG bra at det gikk bra med deg. huff, det er bra du er i sikkerhet. tenker på deg

onlyaillusion

23.07.2011 kl.02:35

oj! utrolig bra at det gikk fint med deg da! du har rett, vi må holde sammen.

Cyan

23.07.2011 kl.10:22

fy flate, flott skrevet, det må jeg si. og så bra at du kom deg unna uten skader sånn sett. må ha vært uvirkelig å være midt oppe i det. håper det er bedre med deg nå og at du får den støtten rundt deg som du trenger etter noe slikt. varme tanker til deg *klem*
Så forferdelig, bra skrevet. Jeg bor ikke og jobber ikke i oslo. Håper det går bedre med alle som er blitt skadet! Vi må holde sammen!

Klem :)

Kristine

23.07.2011 kl.10:46

Så forferdelig! Bra det gikk bra med deg.

Ronja

23.07.2011 kl.10:53

sykt! Trodde ikke sånt skjedde i Norge men det gjorde det jo :( kondolerer for alle som døde i går, og veldig bra skrevet.

ronja : )

Emina Olsen Cicic

23.07.2011 kl.10:53

Det er flott at du deler historien din! INGEN skal få skremme oss til taushet.

hilde

23.07.2011 kl.10:56

kjempe bra skrevet, og bra alt er bra med deg:)

LillMartine

23.07.2011 kl.11:20

LA OSS TENNE LYS I KVELD, FOR ALLE DEM SOM ER SAVNET !

vis at du bryr deg, og spre det videre :)

Lena

23.07.2011 kl.11:21

så godt å høre at det gikk bra med deg! Tenk hvor heldig du var.. Familien din er vel kjempe glad for at du er i god behold, men jeg tror hele norge tenker på alle de som klarte seg også. Du har det sikkert tøft, og vi alle er sammen om dette.. Kondolerer til alle de som mistet noen kjære i går. Dette er virkelig tragisk!

Camilla

23.07.2011 kl.11:43

Wow, det må ha vært litt av en "opplevelse" altså å være midt i handlinga. Altså ikke en godt opplevelse, men en fæl å sjokkerende.

Godt å høre at alt er bra med deg og dine :)

sarai94

23.07.2011 kl.11:44

For en historie ! Men gud så bra at det endte godt med deg! :)

juneveronicaaa

23.07.2011 kl.11:45

Herregud! Bra det går bra med deg!

lurse

23.07.2011 kl.11:50

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si... Det har vært så dramatisk i dag og i går også 91 døde :'( fint at du ikke ble skadet

Luisa

23.07.2011 kl.13:03

Så forferdelig! Det må ha vært helt jævlig, godt at du ikke ble skadet! Hjerte verke.. Den ondskapen ska ikje få knekke det flotte lande vårt, nå må me samle oss, vise kjærlighet, omsorg og solidaritet ♥

sandralicious

23.07.2011 kl.14:55

så utrolig bra at du kom deg helskinnet ut av det! det må virkelig være en sterk opplevelse å være til stede under eksplosjonen. fæle minner som neppe kan være enkle å fortrenge.

filmguru

23.07.2011 kl.19:47

Jeg har akkurat nå sett alle deres kommentarer og jeg er fortsatt i sjokk. Har sittet inne i hele dag, stirret på tv og aviser. Jeg tror det kommer til å ta lang tid før jeg kommer meg over det som har skjedd med oss alle. Har nå skrudd av tv fordi tårene kommer med engang.Alt er så grusomt. Jeg er så overlykkelig for at jeg kunne våkne opp i dag og fortelle familien min at jeg elsker de.

Vårt kjære Norge vil aldri bli den samme igjen, men sammen skal vi overvinne alt.

Dagens Outfit

24.07.2011 kl.20:43

jobber du sammen med onkelen min, jan fredrik, da? huff... dette som har skjedd er HELT forferdelig. hadde det bare blitt med bomben i det minste :(

filmguru

24.07.2011 kl.21:15

Dagens Outfit: Hvis han jobber på Hammersborg torg så jobber jeg sammen med han. Vi jobber ikke på samme avdeling, men er arbeidskollegaer. Det er helt forferdelig. Alle våres liv er forandret for alltid, men sammen skal vi komme oss igjennom dette. Det er hvert fall jeg sier til meg selv hver gang redselen og sorgen tar overhånd.

Skriv en ny kommentar

hits