We break up, and we move on. Mitt personlige liv

 Jeg har egentlig aldri vært noe privat på denne bloggen, utenom at dere faktisk ser bilder av meg osv., men i løpet av de to siste månedene har det skjedd en del i livet mitt. Jeg begynte på dette innlegget for neste en måned siden, men visste ikke helt utfallet av situasjonen. Vanskelig å fortelle om meg selv når man ser midt oppe i en situasjonen og ikke helt vet hvor veien går enda.

Det er neste to måneder siden jeg ble singel igjen. Virkelig,! Det føles mye lenger.
Men det første spørsmålet som poppet inn i hodet mitt var: er det å gå fra noen man elsker i søken etter noe nytt en bra ting? Kommer jeg til å finne det jeg leter etter? For det er jo det vi gjør, vi går fra noen for så å lete etter noen som passer en bedre.

Er gresset grønnere på andre siden? hvem vet, men en ting er sikkert man må bare hoppe i det, og kanskje hvis man er heldig så finner man svaret sitt der ute et sted i verden.

Jeg har vært i forhold siden jeg var 14 år gammel, og nå behøver jeg er real break. Det verste av alt er at jeg ikke savner det engang. Det å komme hjem til noen, det å ha noen der hos meg, en som tar vare på meg, en å kose med, ja en og dele livet med. Jeg har fantastiske venner som jeg deler alt med og disse menneskene er alltid der for meg. Jeg føler meg utrolig heldig som har funnet noe så verdifullt.

"Carrie: Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you you love, well, that's just fabulous."

Tanken på et nytt forhold gjør meg kvalm. Ja, rett og slett uggen. Jeg orker ikke tanken på at et til forhold skal mislykkes og jeg vil bare være fri fra alt sammen. Ingen forpliktelser og bare tenke på meg selv. Gjøre det jeg har lyst til uten at det må passe for noen andre. Ja, dette er livet mitt nå og jeg stortrives.

Tenker jeg ofte på om det jeg gjorde var galt, om jeg skulle jobbet hardere med meg selv og forholdet jeg var i. Helt klart, men jeg er en person som vet når nok er nok, og det er på tide å kaste inn håndkle. Har man prøvd nok ganger og det fortsatt ikke fungerer så er det på tide å gi opp.

Nå skal jeg nyte sommeren med gode venner og fantastiske nye opplevelser. Og til alle dere der ute som er single eller har akkurat kommet ut av et forhold, ikke fortvil fordi en ting er sikkert: kjærligheten slutter, og begynner igjen, og det kommer den til å gjøre hele livet. Man må ta med seg minnene, lære av sine feil og ikke tenke for mye på:

What could have been!







8 kommentarer

xxsiljemxx

18.06.2011 kl.12:49

http://xxsiljemxx.blogg.no <-- kommenter innlegget idag , trenger virkelig tilbakemeldinger :)

Gine

18.06.2011 kl.12:55

Godt skrevet. Man kan ha det fint som singel og. Trenger litt tid til bare seg innimellom. Samtidig som det ofte er slik at det er når man ikke leter den perfekte dukker opp ;)

Malgar

18.06.2011 kl.12:56

Åj. Flott at du har det bra i hvertfall. Folk tar slike situasjoner forskjellig.

Men det høres ut som du har det bra, og at du har flotte venner. Så da får du kose deg masse med vennene dine og de nye opplevelsene.

Kos deg videre i dag!

filmguru

18.06.2011 kl.14:49

Gine: Det er jeg helt enig. Han dukker opp når man minst forventer det :)Og når man har tid alene vokser man som person.

filmguru

18.06.2011 kl.14:50

malgar:Jeg har de beste :) Og ja jeg trives veldig der jeg er akkurat nå.Så nå skal jeg kose meg masse i sommer og bruke mye tid på meg selv:)

Kim gængsta

22.06.2011 kl.13:27

Du vet at det aldri ble grønnere etter meg ;) haha :P er jo fordi du ikke kan få meg du ikke vil ha kjæreste ;) hehe tror nok du har godt av en liten pause fra det tullet der ja lille bærta! skal finne ett ordentlig mannfolk til deg etterhvert jeg ;)

filmguru

22.06.2011 kl.13:56

Kim gængsta:haha:P ja det kan du tro.Syns det er ganske morsomt at du kaller det tullet når du selv har kjæreste ;) men ja. jeg tar en pause fra alt nå. It's sweet to be me ;) Hvordan går det med bildene mine? Har du solgt dem til FHM enda :P

Kim gængsta

24.06.2011 kl.13:15

Nå tenkte jeg mer break up & make up tullet som du gjør alltid hehe :P du må bestem dæ shøøø ;) driver å titter på nye pcer nå siden min bare monger igjen så får se hva jeg får teee

Skriv en ny kommentar

hits