Skuffet

 

Jeg er skikkelig skuffet over kvaliteten på klærne til The Conscious Collection for H&M og ikke minst stylingen til Rachel Zoe.
For det første så burde alle butikker ta inn hele kolleksjonen ikke bare masse basisplagg som ser utrolig billig ut. Er sikkert litt ekstra sur fordi jeg ikke fant kjolen jeg ville ha, og jeg har fått inntrykket av at de fine kjolene bare har blitt solgt på nettsiden deres.

Det er vel heller ikke så rart at de fineste shortsene er borte fordi mange av dem kom i butikkene for neste 2 UKER siden. Når dere (H&M) setter en dato for når en kolleksjon skal komme ut så hadde det vært fint om alt kommer samtidig, og hvert fall ikke før tiden.

Jeg er også utrolig skuffet over bidraget til Rachel Zoe for Lindex. Hadde håpet at hun hadde stylet det mer Rachel Zoe and a Little less Lindex. Syns det fortsatt ser ut som en helt vanlig Lindex kolleksjon jeg.
 Og dette var dagens utblåsning;) Har faktisk hatt en fantastisk bra dag. Ikke noe kø for å få nytt pass, hatt en effektiv treningsøkt og vært mye ute i sola.


Noen andre som er skuffet over kolleksjonene?

2 kommentarer

Margarita

14.04.2011 kl.20:57

Kunne ikke vært mer enig. Jeg ble så skuffet av H&M og jeg fant ikke kjolen jeg ville ha i min str. fordi de hadde hengt ut denne kjolen litt før de andre.

filmguru

14.04.2011 kl.21:25

Margarita:sånn var det med meg også :( Blir så irritert jeg. Hvorfor ha en dato hvis man skal rote det til så sykt!!!

Skriv en ny kommentar

hits