The beginning...

Da hoppet jeg meg også på Blogg bølgen.. Det var faktisk min kjære mann som foreslo at jeg skulle begynne å gjøre dette. Han mente at siden jeg er inne på  alle andres blogg hele tiden, så burde jeg gjøre det selv. Jeg tenkte for meg selv hva skal jeg skrive om...  Jeg har kommet fram til at jeg er litt mer en normalt opptatt av film. 

Min fasinasjon med film er at det er så mangt som gjør en film til det den er. Det er musikken, menneskene, et utrolig bra manus og regissør som gjør filmen til en helhet.

De som kjenner meg godt vet at jeg kan utrolig mye om film og spesielt hvem som er med i den. Noen ville vel kalt meg litt obsessed til tider, men sånn er nå jeg.

Det skal sies her at jeg ikke kommer til å skrive om absolutt alt jeg ser, fordi mye av det er ikke bra, men jeg kommer til å dele mest mulig med dere leser der ute, hvis jeg noen gang får noen da. Kommer også til å skrive om meg selv og mine opplevelser i hverdagen.

 

Denne er bloggen er dedikert til alle de flotte menneskene som har vært med å definere hvem jeg er som person. Til Ingvild min faste film/ kinofølger, bestevenn gjennom snart  20 år, som alltid har vært der for meg. Min kjære som har en gang for alle overbeviset meg om at kjærlighet er det mektigste i verden og at "Love Conquers All". Han er også den som aldri vil gå på kino,men som gjerne ser film i stua meg med hver dag, opptil flere ganger.

Til mamma og pappa som lot meg se Annie og Frida med hjerte i hånden som mange ganger jeg ville når jeg var liten og som alltid har latt meg følge hjerte mitt. Til alle dere andre mennesker der ute som har vært med på en opplevelse sammen med meg med eller uten film.

"No form of art goes beyond ordinary consciousness as film does, straight to our emotions, deep into the twilight of the soul".

Ingrid Bergman

2 kommentarer

Ïngvild

11.11.2009 kl.01:36

ÅÅÅÅ.. Er jeg en av de du har dedikert bloggen til?!? Dette syns jeg var en fantastisk ide vennen min! En film blogg. liker det <3 by the way..på tide at vi ser en film sammen snart, som den trofaste filmbuddy'n jeg er ;)i'm lovin this blogg lissom..hehehe

alex

13.11.2009 kl.23:29

Hmm må si det er skuffende at fetterene dine ikke har fått noen dedikert shoutouts her altså... Mente vi stelte istand nok ugang med(mot) deg i dine yngre dager..... Mulig jeg må ta en prat med Jan her......

Uansett grattis med blogg'inga.....

Og ja, jeg har lite å gjøre på en fredagskveld.....

Skriv en ny kommentar

hits